Welkom bij De Verhalenkat!

Leo Bormans geluksambassadeur en auteur van het peuter en kleuterboek 'Felix zoekt geluk' schrijft over de gelijknamige voorstelling:

De vertelvoorstelling 'Felix zoekt geluk' is een klein meesterwerkje. In een eenvoudig decor vloeien drie verhalen over spelen, lachen en kiezen naadloos in elkaar. Met heel veel oog voor detail, spanning, de juiste emotie enz. De kinderen en hun begeleiders hebben er plezier in en zitten op het puntje van zijn stoel. Wat De Verhalenkat doet is laagdrempelig, eerlijk, authentiek en herkenbaar. De kinderen zijn zo enthousiast dat ze op het einde gewoon komen meespelen, het voelt heel natuurlijk aan. Spelplezier bij iedereen.
Wat jullie doen voor de fantasie van de kinderen en voor hun algemeen positieve houding is van onschatbare waarde. Als het onderwijs ergens behoefte aan heeft is het dit. En wat fijn om te zien dat heel veel scholen een globaal project organiseren, waarin jullie een heel specifieke rol spelen en waardoor zo’n voorstelling niet ‘one shot’ is maar breed bijdragen aan het welzijn van onze kinderen.
Ik blijf graag jullie voorstellingen overal aanbevelen. Jullie doen schitterend werk!
 

NIEUW! 'De taart is voor morgen'

Een filosofische vertelling over kansarmoede op kindermaat waar fantasie en creativiteit wint van schaamte en verdriet.

Feestvarken vzw versterkt deze voorstelling met workshops en achtergrond in de klas.

 

Contact

Kathleen Van der Velde
Lamskroon 14
2390 Oostmalle
Mobiel 0499 16 34 02
E-mail info@deverhalenkat.be
Website www.deverhalenkat.be