Buurman

Viezeltje houdt van knutselen, boetseren, en het meest van al: schilderen. Maar wat een boeltje maakt ze ervan. Haar vader vindt dat maar niks, die houdt van orde: hij is dan ook de burgemeester van Propertinge. Viezeltje moet buiten maar zandkoekjes gaan bakken.
 
Fritz en Tina houden van spullen herstellen. Deze nacht willen ze de vervallen speeltuin een volledige make-over geven. Best een uitdaging, want een boze buurman heeft de speeltuin afgesloten en een bord opgehangen waarop staat 'Verboden voor kinderen'.
 
Wat maken Fritz en Tina van de speeltuigen, en wat gaat die boze buurman daarvan vinden? Wat voor gek kunstwerk maakt Viezeltje met wat druiven en een cactus? 

'Buurman' is een verhaal met een schaterlach en tal van verrassende wendingen.

 

Doelgroep: 
5 - 9 jarigen
Duur: 
+-50 minuten
Thema: 
tijd en verdraagzaamheid
Muziek: 
Steven Michielsen

NIEUW! 'Feest - Geluk voor kinderen 3'

Samen met sitarspeler en multi-instrumentalist Nicolas Mortelmans bied ik deze voorstelling aan. De derde vertelling in rij naar de geluksboeken van Leo Bormans. Zonder angst ontdekken waar je goed in bent, dromen en plannen maken, zo kijken we met de kinderen hoopvol naar de toekomst. Aan het einde van de voorstelling geven we aan iedereen een eikel met de uitnodiging die te planten. De woorden van de geluksambassadeur zijn krachtiger dan ooit: "Ik bouw een bos. Een bos voor mijn kinderen. En voor de kinderen van de kinderen van hun kinderen."